PXL 2014

ZGAT ACADEMY nastavlja sa izazovima, te nastoji nadahnuti i uzbuditi svijet kose. Postavljajući visoke standarde u tehničkoj izvrsnosti i kreativnosti, ZGAT ACADEMY ekskluzivno otkriva sljedeće poglavlje dizajna kose, predstavljajući svoju najnoviju kolekciju pod imenom “PXL”. Fuzijom preciznih tehnika šišanja, bojenja kose i ljudske individualnosti nastojimo stvoriti kombinaciju modernističke čistoće i kreativnog eksperimentiranja. Inspiraciju smo za ovu jedinstvenu kolekciju pronašli u sljedećim elementima:
8-BIT
Ideja 8-bit-a danas prezentira osvježavajuću razinu jednostavnosti i minimalizma, sposobnost zvučne i vizualne ljepote, i ukazuje na sloj tehnologije koja se prožima našim suvremenim životima.
LEGO
Lego blokovi su jedan od najomiljenijih igračaka u svijetu, igraju ulogu u mnogim životima, djetinstvima. No, za neke kreatore, Lego je evoluirao od igračke u oblik umjetnosti te su okrenuli te sićušne građevnske blokove u pravi umjetnički medij.
YUNA
Yunalis Zarai je neovisna malezijska pjevačica i tekstopisac. U vrijema kada, čini se, glazbom dominiraju digitalni efekti, over-the-top produkcija,lijepo je naići na talentiranu umjetnicu koja zrači mirnoćom i nebrušenim sjajom. Nastojimo prikazati raznolikost umjetnice te odnos stila i mode u njenom životu i radu.

Šišanje: Mario Mesarić, Ivana Špicer, Marina Bukovac, Ivan Jagarčec
Boja: Ana Marija Baretić
Šminka: Simona Antonović
Fotografija: Decker&Kutić
Proizvodi: Subrina Professional